MENÜMENÜ
 
 
Kaymakam Gürçam'dan Başkanımız Göger'e ziyaret
Kaymakam Gürçam'dan Başkanımız Göger'e ziyaret

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, esnaf ve sanatkarımızın genel durumu, Birliğimizin çalışmaları, esnafımızın kalkınmasına yönelik projeler hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, bir kentin ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasında esnaf ve sanatkarın önemli bir paya sahip olduğuna dikkati çekti.

Başkanımız Niyazi Göger, esnaf ve sanatkara yönelik yapılacak her çalışmanın doğrudan kentin gelişmesine katkı sunacağının altını çizdi.

Mal ve hizmet üreterek, istihdam sağlayarak ülkesine ve Adana'ya hizmet eden her esnaf ve sanatkara büyük önem verdiğine vurgu yapan Başkanımız Niyazi Göger, "İster il merkezinde olsun, isterse ilçelerimizde olsun vatandaşımıza hizmet veren her esnafımız benim için değerli olduğu gibi Kozan'daki esnaflarımız da ayrı bir öneme sahip. Bu bağlamda Kozan'daki esnaf ve sanatkarlarımızın gelişip kalkınmasına öncülük edecek projelerimizi hayata geçirirken, başta kaymakamlığımız olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam da Birlik Başkanımız Niyazi Göger ve yönetimine çalışmalarında başarı diledi. Devlet olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını belirten Kaymakam Şafak Gürçam, Kozan Kaymakamlığı olarak, esnafın ve vatandaşın menfaatine olan her konuda destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Ziyarette Ticaret İl Müdür Yardımcısı Mehmet Tanrıöver de hazır bulundu.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020