MENÜMENÜ
 
 
Başkanımız Göger'den Başsavcımız Gümüş'e ziyaret
 Başkanımız Göger'den Başsavcımız Gümüş'e ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2020 Yılı Ana Kararnamesi ile Adana'ya atanan Cumhuriyet Başsavcımız Bilal Gümüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oldukça samimi bir havada gerçekleşen, esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Birlik Başkanımız Niyazi Göger, daha önce Karaisalı Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Cumhuriyet Başsavcımız Bilal Gümüş'ün Adana'da görevlendirilmesinin kentimiz için önemli bir avantaj ve büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

Başkanımız Niyazi Göger, "Şehrimizi tanıyan, potansiyelini bilen değerli bir ismin Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapacak olması kentimize değer katacaktır" dedi.

Birliğimizce yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da bilgi veren Başkanımız Niyazi Göger, esnaf ve sanatkarın bir kentin en önemli dinamiklerinden birisini oluşturduğunun altını çizerek, "Kentimizin kalkınmasının ilk adımının, esnaf ve sanatkarımızın daha güçlü bir yapıya kavuşması olduğuna inanıyoruz. Çalışmalarımızı bu anlayış çerçevesinde, kamu kurum ve kuruluşlar ile uyum ve işbirliği içerisinde yürütüyoruz" diye konuştu.

Cumhuriyet Başsavcımız Bilal Gümüş de Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e nazik ziyareti ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederek, Adana'daki görev süresi boyunca, adalet hizmetinin etkin, verimli, hızlı ve tarafsız bir şekilde yerine getirilmesi, yargıya olan güvenin en üst seviyeye çıkarılması için gayret göstereceğini ifade etti.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020