MENÜMENÜ
 
 
Kızılay Türk milletinin merhamet elçisidir
Kızılay Türk milletinin merhamet elçisidir

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kızılay'ın Türk Milletinin merhamet elçisi olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı Çukurova Şube Başkanı Yıldıray Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay gönüllüleriyle beraber Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kızılay'ın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Başkanımız Niyazi Göger'e bilgi veren Özbek, Türk Kızılayı'nın hayırseverlerin desteği ile 150 yıldır dünyanın dört bir köşesindeki mazlumların yanında olduğunu ve ihtiyaç sahiplerine şefkat elini uzattığını söyledi.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger de Türk Kızılayı'nın dünyanın en önemli insani yardım kuruluşlarından birisi olduğuna dikkati çekti. Dil, din, ırk ayrımı gözetmeden dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine insani yardım ulaştıran Kızılay'ın Türk Milletinin merhamet elçisi olduğunun altını çizen Başkanımız Niyazi Göger, "Milletin menfaati için, hiçbir şahsi menfaat gözetmeden ve mesai mefhumu olmadan hizmet veren ve hayatın gayesini “İnsan yaşat ki, devlet yaşasın” anlamı olarak benimseyen tüm Kızılay çalışanları ve gönüllülerini yürekten kutluyorum" dedi.

 Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin asli görevlerini yerine getirirken sosyal projeler içerisinde de yer almaya özen gösterdiğine dikkati çeken Birlik Başkanımız Niyazi Göger, bu anlamda Türk Kızılayı'na destek vermeye ve işbirliği içinde çalışmaya her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020