MENÜMENÜ
 
 
Kadın esnafımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz
Kadın esnafımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, rakamsal verilere göre Türkiye'de son yıllarda kadın esnaf sayısında ciddi bir artış yaşandığına dikkati çekerek, bu durumun hem ülkemiz hem de kadınlarımız adına sevindirici olduğunu söyledi. Başkanımız Niyazi Göger, kadın esnaf sayısındaki artışta en büyük payın ise Devletimizin verdiği teşvik ve destekler olduğunun altını çizdi.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Handan Altay ve İl Kadın Kolları Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Hacer Söylemez'le beraber Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, esnafımızın genel durumu, sorunları ve çözüm yolları ile Adana gündeminin yanı sıra özellikle kadın esnaf sayısını arttırmaya yönelik yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  

Kadının hem dinimizde hem de kültürümüzde yerinin ve değerinin büyük olduğuna dikkati çeken Birlik Başkanımız Niyazi Göger, "Annelik gibi ulvi bir görevi bulunan, ailemizin direği kadınlarımız, iş hayatında da ülkemizin ekonomik ve iktisadi açıdan kalkınmasında büyük bir paya sahip. Özellikle devletimizin son yıllarda sunduğu olanaklar, kadına yönelik uygulanan pozitif ayrımcılık ile verilen teşvik ve destekler kadının iş hayatına katılım oranın artmasında ciddi bir etken oldu. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bizlerde, kadın esnaflarımıza her konuda destek olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ise, iş hayatına atılan kadınlara verdiği destekten ötürü Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e teşekkür etti. Başkan Can, kadın esnaf sayısının artmasında yönelik çalışmaların içerisinde bulunmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, bu anlamda her türlü işbirliği ve desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020