MENÜMENÜ
 
 
Türk polisi huzur ve güvenliğimizin teminatıdır
Türk polisi huzur ve güvenliğimizin teminatıdır

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Türk polisinin vatanın ve milletin, huzur ve güveninin teminatı olduğunu söyledi.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, Adana İl Emniyet Müdürümüz Doğan İnci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Birlik Başkanımız Niyazi Göger, Emniyet Müdürümüz İnci'ye, esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu, Birliğimizin çalışmaları ile esnaf ve sanatkarımızın gelişip, kalkınmasını saylayacak projeler hakkında bilgi verdi.

İl Emniyet Müdürümüz Doğan İnci'nin Kahramanmaraş'ta görev yaptığı dönemde başarılı çalışmalara imza attığına dikkati çeken Birlik Başkanımız Niyazi Göger, "Sizin gibi başarılı bir ismin Adana Emniyet Müdürü olarak görevlendirilmesi kentimiz için büyük bir şans. Adana gerek nüfus, gerekse yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük illerinden birisi. İl Emniyet Müdürlüğümüzün başarılı çalışmaları sayesinde de ülkemizin en güvenli kentlerinden birisi konumunda. Polisimizin üstün gayretleri sonucu esnaf ve sanatkarlarımız güven içerisinde ticaretlerini yaparken, vatandaşlarımız da huzur içinde yaşamlarını sürdürüyor. İnanıyorum ki sizin döneminizde Adana daha huzurlu ve güvenilir bir kent olacaktır. Şahsınızda, fedakarca görev yapan emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına esnafım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetiminin, esnaf ve sanatkarları kalkındırmaya yönelik projeleri hakkında da bilgi veren Başkanımız Niyazi Göger, "Köklü bir geçmişi bulunan esnaf ve sanatkarımız ülkemizin temel taşlarından birisini teşkil etmektedir. Bizim önceliğimiz gerek üretim ve istihdama katkısı, gerekse yerli ve milli yapısıyla ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan esnafımızın kalkınıp, gelişmesine öncülük etmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütürken, hedeflediğimiz başarıyı elde etmek için kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürümüz Doğan İnci de Birlik Başkanımız Niyazi Göger'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk polisinin vatanın ve milletin huzur, güvenliği için 7 gün 24 saat görevinin başında olduğuna vurgu yaptı. Esnaf ve sanatkarın ekonomiye katkısının yanı sıra  bütünleştirici, birleştirici yapısıyla da kültürümüzde önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Doğan İnci, esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020