MENÜMENÜ
 
 
Taksici esnafı kentin yüzüdür
Taksici esnafı kentin yüzüdür

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, taksici esnafının maddi kazancın yanında çok önemli bir sosyal görevi de yerine getirdiğini söyledi. Başkanımız Niyazi Göger, "7 gün 24 saat hizmet veren taksici esnafımız, toplumun nabzını tutan hizmet erbabıdır" dedi.

Adana Taksiciler Derneği Başkanı Mehmet Emin Kandemir yönetim kurulu üyeleriyle Birlik Başkanımız Niyazi Göger'i ziyaret etti.

Derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Başkanımız Niyazi Göger'e bilgi veren Dernek Başkanı  Mehmet Emin Kandemir, yeni bir oluşum olduklarını, amaçlarının taksiciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve taksici esnafının yaşadığı sorunları dile getirmek olduğunu belirtti.

Zor bir mesleği icra ettiklerini kaydeden Dernek Başkanı Mehmet Emin Kandemir, "İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde mesleğimiz daha bir kıymetli. Ancak Adana'da meslektaşlarımız hak ettikleri konumda değil. Önceliğimiz mesleğimizi Adana'ya yakışır bir seviyeye getirmek" dedi.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger de taksici esnafının bu kent için önemli bir görevi yerine getirdiğini ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını kaydetti.

Taksicilerin müşterilerine davranış şekli ve verdiği hizmetle o şehrin kalitesini göstereceğinin altını çizen Başkanımız Niyazi Göger, "Hizmet sektöründe çalışan insanlar olarak şehir hakkındaki algıyı sizler ortaya koymaktasınız. Şehrin kalitesi ve medeniyet ölçüsü sizin hizmet kalitenizle orantılıdır. Bu bakıma işiniz sadece insanları bir yerden bir yere götürmek değil aynı zamanda çok önemli bir misafirini ağırlayan ev sahibi gibi olmaktır” diye konuştu.

Başkan Mehmet Emin Kandemir ve yönetimine çalışmalarında başarı dileyen Başkanımız Niyazi Göger, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak taksici esnafına kapılarının açık olduğunu, sorunların çözümü noktasında her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020