MENÜMENÜ
 
 
İstihdamın artmasında İŞKUR'un rolü önemli
İstihdamın artmasında İŞKUR'un rolü önemli

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) yürüttüğü çalışmalarla istihdamın artmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

İŞKUR Şube Müdürü Yalçın Uluç, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Umut Zeybek ve Yıldız Tabakan'dan oluşan heyetle Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, esnaf ve sanatkarların genel durumu ile istihdamı arttırmaya yönelik konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, işverenle işçi arasında köprü vazifesi gören İŞKUR'un önemli bir görev ifa ettiğine dikkati çekti. Esnaf ve sanatkarların kalifiye ara eleman bulmakta zorlandığına işaret eden Başkanımız Niyazi Göger, "Üretime ve ekonomiye katma değer sağlayan esnafımız, yanında çalıştırdığı personelle de istihdamın artmasına önemli bir paya sahip. Ülke genelinde milyonlarca vatandaşımıza iş imkanı sunan esnaf ve sanatkarlarımız maalesef  çalıştıracak çırak bulmakta zorlanıyor. Yeni kalfaların, ustaların yetişmesinin önündeki en büyük engellerden birisi olan bu sorunun, istihdamın artmasına yönelik başarılı çalışmalar yürüten İŞKUR'la işbirliği yaparak hayata geçireceğimiz projelerle ortadan kalkacağına inanıyorum" dedi.

Başkanımız Niyazi Göger'e sıcak karşılaması ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden Şube Müdürü Yalçın Uluç da İŞKUR'un çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uluç, istihdamın artmasına fayda sağlayacak her türlü projede işbirliğine hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020