MENÜMENÜ
 
 
Esnafımızı desteklemek zorundayız
Esnafımızı desteklemek zorundayız

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, güçlü ve sürdürülebilir ekonomi için esnaf ve sanatkarın kalkındırılması gerektiğini söyledi.

ÇUKOBİRLİK Genel Müdürü Ahmet Durmuş Çakıcı Birlik Başkanımız Niyazi Göger’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin anısına  Genel Müdür Ahmet Durmuş Çakıcı tarafından Birlik Başkanımız Niyazi Göger’e, ÇUKOBİRLİK tesislerinde, Adana’nın simgesi Beyaz Altın’dan üretilen pamuk kolonyası hediye edildi.

Adana’nın bereketli topraklarıyla ülkemizin en önemli tarım merkezlerinden birisi olduğuna vurgu yapan Başkanımız Niyazi Göger, Türkiye’nin en büyük kooperatiflerinden birisi olan ÇUKOBİRLİK Genel Müdürü Ahmet Durmuş Çakıcı’nın bilgi, birikim ve deneyimiyle kentimiz, üreticimiz ve ÇUKOBİRLİK için büyük bir şans olduğunu söyledi.  

Esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu, pandemi sürecinin ekonomik etkileri, normalleşme sürecinin piyasalara yansımaları gibi konularda istişare yapılan ziyarette Birlik Başkanımız Niyazi Göger, esnaf ve sanatkarın üretim ve istihdama katkısının yanı sıra milli ve yerli yapısıyla da ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olduğunu kaydetti. Esnaf ve sanatkara verilecek her desteğin doğrudan ekonomi ve topluma yansıyacağının altını çizen Birlik Başkanımız Niyazi Göger, “Hem kentimizin hem de ülkemizin gelişip kalkınması için esnaf ve sanatkarımızı desteklemek zorundayız. Hedefimiz Adana’da esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadığı sorunların çözümüne öncülük etmek ve refah seviyelerini yükseltmek” dedi.

ÇUKOBİRLİK Genel Müdürü Ahmet Durmuş Çakıcı da Birlik Başkanımız Niyazi Göger’in esnaf ve sanatkarımızın kalkınmasına yönelik önemli projelerin altına imza atacağına inandığını dile getirdi.

Çakıcı, bu noktada kendilerine bir görev düşmesi halinde her zaman işbirliği ve desteğe hazır olduklarını kaydetti.

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020