MENÜMENÜ
 
 
Küçük esnaf normalleşme sürecinde yeni destekler bekliyor
Küçük esnaf normalleşme sürecinde yeni destekler bekliyor

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, 1 Haziran'dan itibaren başlayan yeni normalleşme sürecinde esnafın kendini toparlayabilmesi için, yeni destekler verilmesi ve uzun vadeli faizsiz kredi imkanı tanınmasını beklediklerini söyledi.

 

 

 

TRT Çukurova Radyosunda yayınlanan Akdeniz'den Toroslara programına telefonla bağlanan Birlik Başkanımız Niyazi Göger, normalleşme süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tüm dünyada gerek can kaybı bakımında gerekse ekonomik anlamda büyük kayıplar yaşanırken devletimizin süreci büyük bir başarıyla götürdüğünü kaydeden Başkanımız Niyazi Göger, elde edilen başarının kalıcı olması için sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konularına dikkat edilmesinin büyük önem taşıdığına dikkati çekti.

 Salgının ekonomik etkileri üzerine değerlendirmelerde bulunan Birlik Başkanımız Niyazi Göger, küçük esnafın pandemi sürecinde en fazla etkilenen sektörlerin başında geldiğini belirterek, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte işlerin iyiye doğru gitmeye başladığını kaydetti.

Salgın sürecinde devletimiz tarafından verilen desteklerin esnaf ve sanatkarı büyük oranda rahatlattığını dile getiren Başkanımız Niyazi Göger, normalleşme sürecinde verilecek yeni destekler ve özellikle uzun vadeli faizsiz kredilerle esnafın daha kısa sürede toparlanmasına yardımcı olacağını kaydetti.

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020