![]() |
ADANA ESOB SEÇÄ°MLERÄ°NDE BAÅžKAN GÖGER GÜVEN TAZELEDÄ°
|
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları BirliÄŸi'nin (Adana ESOB) 27. OlaÄŸan Genel Kurulunda BaÅŸkanımız Niyazi Göger güven tazeledi. 81 oy farkla seçimi alan BaÅŸkanımız Niyazi Göger, seçimin kazananının esnaf olduÄŸunu söyledi.
YüreÄŸir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleÅŸtirilen genel kurulda Divan baÅŸkanlığını Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Semt Pazarcılar Federasyonu BaÅŸkanı Ali Karaca yaptı.
Rekor düzeyde katılım saÄŸlanan genel kurulda 587 delegeden 581’i oy kullandı. 4 oyun geçersiz sayıldığı seçimde sandık başına giden delege son sözü söyleyerek tercihini BaÅŸkanımız Niyazi Göger’den yana kullandı. Geçerli oyların 329’unu alan BaÅŸkanımız Niyazi Göger güven tazeledi. Yalçın Avcı ise 248 oy aldı.
Sonuçların açıklanmasının ardından konuÅŸan BaÅŸkanımız Niyazi Göger, seçimin kazananının esnaf ve sanatkarlar olduÄŸunu söyledi.
Genel kurulda oy kullanan delegenin tercihini hizmetin devamından yana kullandığını dile getiren BaÅŸkanımız Niyazi Göger, “Bin yıllık bir kadim bir geleneÄŸe sahip olan esnaf ve sanatkarımızın terazisi hiçbir zaman hak ve adaletten ÅŸaÅŸmamıştır. Genel kurulumuzda hür iradeleriyle oylarını kullanan delege arkadaÅŸlarım, birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam mesajı vermiÅŸtir. Esnaf ve sanatkarlarımızdan aldığımız güçle hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.
KonuÅŸmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan BaÅŸkanımız Niyazi Göger, “Adana Esnaf Odaları BirliÄŸi, baÅŸkanlarıyla, yöneticileriyle, esnaf ve sanatkarlarıyla ulu bir çınar. Bayram havasında, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz genel kurulumuz beraberliÄŸimizin en güzel niÅŸanesi. Oy versin vermesin genel kurula katılan tüm baÅŸkanlarımıza ve yöneticilerimize teÅŸekkür ediyor, genel kurulumuzun birliÄŸimize, odalarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza, ÅŸehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.