MENÜMENÜ
 
 
Genel Sekreterlerimize ESBİS eğitimi
Genel Sekreterlerimize ESBİS eğitimi

Birlik Başkanımız Niyazi Göger’in himayelerinde, Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Ergün Ege’nin katılımları ile Birliğimize bağlı esnaf odası genel sekreterlerimize yönelik ESBİS eğitim toplantısı düzenlendi.

Birlik Eğitim ve Hizmet Binamız Şehit Ömer Halisdemir Toplantı salonunda gerçekleştirilen Eğitim toplantısına Birlik Başkanımız Niyazi Göger, yönetim kurulu üyelerimiz, komşu illerden gelen Birlik Genel sekreterleri ve oda genel sekreterlerimiz katıldı.

 

Birlik Başkanımız Niyazi Göger toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 78 odası ve 55 bine yaklaşan üyesiyle büyük bir teşkilat olduğunu belirterek, bu teşkilatın en önemli fertlerinin oda genel sekreterleri olduğunu söyledi.

Üyelerine hizmet vermek için yoğun bir çaba sarf eden oda genel sekreterlerinin, hizmet kalitesini arttırmak, üyelerine daha fazla faydalı olabilmek için gelişim ve değişime açık olması gerektiğine işaret eden Başkanımız Niyazi Göger, “Mutlak suretle gelişmeleri takip edin, mesleğinizle ilgili eğitimlere katılmaya özen gösterin. 

Sizler ne kadar bilgili ve donanımlı olursanız hizmet kalitemiz de o derece artar.

Bu anlamda Birlik Başkanı olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Birlik Genel Sekreterimiz Hatice Yıldız da yaptığı konuşmada kişisel ve mesleki gelişim için eğitimin önemine dikkati çekerek, yaşadığımız dünyada toplumların varlıklarını sürdürebilmeleri ve kalkınmalarının ancak eğitimli insanla mümkün olduğunun altını çizdi.

Bu anlayıştan hareketle Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünden ESBİS eğitim talebinde bulunduklarını dile getiren Hatice Yıldız, bu kapsamda Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Ergün Ege tarafından verilecek eğitimin son derece önemli olacağına inandığına vurgu yaptı.

Eğitim seminerinin gerçekleşmesinde öncülük eden Başkanımız Niyazi Göger’e, toplantının düzenlenmesine vesile olan Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik genel Müdürümüz Necmettin erkan’a  teşekkür eden Genel Sekreterimiz Hatice Yıldız, önümüzdeki süreçte gerek eğitim, gerekse kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Ergün Ege tarafından ESBİS uygulaması ve sisteme veri girilmesi hakkında eğitim verildi.

İki oturumdan oluşan eğitim seminerinin ardından Birlik Başkanımız Niyazi Göger tarafından ESBİS eğitimini veren Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Ergün Ege’ye, plaket takdim edildi.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020