MENÜMENÜ
 
 
BAŞKAN GÖGER’DEN 23 NİSAN MESAJI
BAŞKAN GÖGER’DEN 23 NİSAN MESAJI

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, 23 Nisan 1920’nin, Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu söyledi.

Adana ESOB Başkanımız Niyazi Göger, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada tüm çocukların bayramını kutladı.

 Mesajında esnaf ve sanatkarlar ile Adanalıları ev ve işyerlerine bayrak asmaya davet eden Birlik Başkanımız Niyazi Göger, 23 Nisan’ın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması bakımından da ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Birlik Başkanımız Niyazi Göger, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak çocuklara armağan edilmiştir. Gözlerindeki pırıltıda ülkemizin aydınlık geleceğini gördüğümüz çocuklarımız, küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyorlar. Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını buruk bir şekilde kutlamak zorunda kaldığımız kaydeden Birlik Başkanımız Niyazi Göger, “Tüm bu tedbirler bundan sonraki milli ve dini bayramlarımızı daha coşkulu şekilde kutlamamız için. Maske, mesafe vi temizlik kuralları başta olmak üzere alınan tedbirlere uyma konusunda dikkatli davranarak, inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacak ve nice 23 Nisan’ları milletçe coşkuyla, sağlık, mutluluk içinde kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan uğruna canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Tüm çocuklarımızın, dünya çocuklarının ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020