MENÜMENÜ
 
 
Birlik Başkanımız Niyazi Göger’e Gümüşhane Birlik Başkanı Kara’dan ziyaret
Birlik Başkanımız Niyazi Göger’e  Gümüşhane Birlik Başkanı Kara’dan ziyaret

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger’e ziyarette bulundu.

Başkanvekilimiz Mehmed Güveloğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Veysel Bulat’ın da hazır bulunduğu ziyarette, pandemi döneminin etkileri, ekonomik gelişmeler ile esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu üzerine karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, küçük esnafın pandemi sürecinde ekonomik anlamda olumsuz etkilendiğini, bu zor dönemde en büyük dayanağının ise devletimiz tarafından sağlanan destekler olduğunu söyledi. Devreye alınan ekonomik destek paketlerinin bu dönemde esnafa nefes aldırdığının altını çizen Başkanımız Niyazi Göger, "Önümüzdeki süreçte devletimizin esnafımıza sağladığı destekler artarak devam edecektir. Özellikle faizsiz ya da düşük faizli uzun vadeli kredilerle esnafımız bu süreçten daha güçlü çıkacaktır" dedi.

Açıklamasında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda da uyarılarda bulunan Başkanımız Niyazi Göger, "Bir yılı aşkın bür süredir devletimiz tüm kurumlarıyla Covid-19’la etkin bir mücadele sürdürüyor. Sağlık çalışanlarımız büyük bir özveri örneği sergileyerek salgının önüne geçebilmek için çalışıyor. Tüm bu çalışmaların heba olmaması için toplumun her kesimi üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmek, temkinli ve dikkatli olmak zorunda. Unutmayalım ki birlikte hareket eder ve devletin aldığı tedbirlerin yanında bizlerde gerekli hassasiyeti gösterirsek bu mücadelenin üstesinden gelir, normal yaşantımıza dönebiliriz” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara da Başkanımız Niyazi Göger’in tespitlerinin doğru ve yerinde olduğuna dikkati çekerek, Covid-19’la mücadelede toplumsal duyarlılık gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020