MENÜMENÜ
 
 
Adana ESOB ve Denizbank arasında işbirliği protokolü
Adana ESOB ve Denizbank  arasında işbirliği protokolü

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Denizbank Barkal Şube Müdürü Eser İşgüzar ile kurumlar arası işbirliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol uyarında Birliğimize kayıtlı üyelerimiz Denizbank’ın 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredisinden yararlanabilecek.

Denizbank Barkal Şube Müdürü Eser İşgüzar beraberinde Adana Şube Müdürü Selçuk Abul ve Çarşı Şube Müdürü Bülent Şahan ile Birlik Başkanımız Niyazi Göger’i ziyaret etti.

Ziyarette Denizbank’ın esnaf ve sanatkarlara yönelik bankacılık faaliyetleri hakkında bilgi veren Eser İşgüzar, “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün çalışmalarımız ile Denizbank olarak öncelikli gayemiz esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile yaptığımız işbirliği kapsamında Birliğe kayıtlı esnaflara 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimizle tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger konuyla ilgili yaptığı açıklamada işbirliği protokolünün her iki kuruma ve esnaflarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Pandemi nedeniyle esnaf ve Sanatkârlarımızın zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Başkanımız Niyazi Göger, “Bu zor süreçte esnaf ve sanatkârlarımızın en büyük dayanağı Devletimiz oldu. Esnaf destek paketi, hibe yardımlar, kamu alacakları ve kredi borçlarının ötelenmesi gibi destekler esnaf ve Sanatkârlarımıza pandemi döneminde nefes aldırdı. Pandemi döneminde özel bankalardan da esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik duyarlılık bekliyoruz.

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak bizler de bu süreçte esnaf ve sanatkârımıza destek olacak bir çok projeyi hayata geçirdik. Bugün bu çalışmalarına bir yenisi ekleyerek Denizbank’la işbirliği protokol imzalıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamaların ardından Adana ESOB ile Denizbank arasındaki işbirliği protokolü Birlik Başkanımız Niyazi Göger ve Barkal Şube Müdürü Eser İşgüzar tarafından imzalandı.

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020