MENÜMENÜ
 
 
Adana ESOB ve Şekerbank Arasında işbirliği protokolü
Adana ESOB ve Şekerbank  Arasında işbirliği protokolü

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında Şekerbank’la işbirliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol uyarınca Birliğimize kayıtlı üyelerimiz Şekerbank’ın 6 aya kadar ödemesiz finansman olanaklarının yanı sıra, pek çok hizmetten de ücretsiz yararlanabilecek.

 

Birlik Başkanımız Niyazi Göger konuyla ilgili yaptığı açıklamada işbirliği protokolünün her iki kuruma ve esnaflarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Pandemi nedeniyle esnaf ve Sanatkârlarımızın zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Başkanımız Niyazi Göger, “Bu zor süreçte esnaf ve Sanatkârlarımızın en büyük dayanağı Devletimiz oldu. Esnaf destek paketi, hibe yardımlar, kamu alacakları ve kredi borçlarının ötelenmesi gibi destekler esnaf ve Sanatkârlarımıza pandemi döneminde nefes aldırdı.

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak bizler de bu süreçte esnaf ve sanatkârımıza destek olacak bir çok projeyi hayata geçirdik. Bugün bu çalışmalarına bir yenisi ekleyerek Şekerbank’la protokol imzalıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

50 BİN TL’YE KADAR NAKİT KREDİ

Birlik Başkanımız Niyazi Göger’in makamında gerçekleştirilen imza töreninde protokolün içeriği hakkında bilgilendirmelerde bulunan Şekerbank Yüreğir Şube Müdürü Suat Akdoğan, Şekerbank’ın, “Kapımız Esnafa Açık” platformunu 2013 yılında hayata geçirdiğini hatırlatarak, “Şekerbank, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne üye esnafın şubeye gitmeden mobil uygulaması Şeker Mobil Şube üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak ve esnaf müşterilerinin 50 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacını, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranları ile anında karşılayacak. Ayrıca birlik üyesi esnaf müşteriler, 6 ay ödemesiz taksitlendirme talep edebilecek ve 12. taksite kadar düşük tutarlarda ödeme seçeneğinden yararlanabilecek. Yine esnaf ve sanatkârlar paket kapsamında internet şube ve mobil bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek, yılsonuna kadar POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek karnesi ücretinden de muaf olacak. Nakit desteğinden yararlanacak esnaf ve sanatkârlar dilerlerse pek çok avantaj içeren Şekerbank Üreten Kart ya da Bonus Business Kart sahibi de olabilecek” dedi.

Anlaşma ile esnafın acil nakit ihtiyacının karşılanacağını kaydeden Akdoğan,  “Sürdürülebilir ekonomik büyüme için kritik önem sahip esnafımıza yönelik bu kez Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile imzaladığımız iş birliği anlaşmasıyla da birliğe üye esnafımızın mevcut piyasa şartlarında oluşan acil nakit ihtiyaçları karşılamayı hedefliyoruz. Bu platform aracılığıyla sunduğumuz esnafa mobilden başvuru gibi dijital uygulamalarımızı da finansal kaynakları üretenlere ulaştırmak amacıyla çeşitlendireceğiz” diye konuştu.

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020