MENÜMENÜ
 
 
Başkanımız Niyazi Göger’den Mustafa Özkan’a iade-i ziyaret
Başkanımız Niyazi Göger’den  Mustafa Özkan’a iade-i ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan'a iade-i ziyarette bulundu, genel kurulda yeniden başkanlığa seçilmesi hasebiyle hayırlı olsun dileklerini iletti.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, normalleşme dönemi, esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu, Birliğimizin çalışmaları ve projeleri hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Başkanımız Niyazi Göger, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen genel kurulda AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Av. Mustafa Özkan ve yönetimini tebrik ederek, "Mustafa kardeşimizin, hukukçu kimliğinin yanı sıra gençliğinin de verdiği enerjiyle Seyhan'a, Adana'ya güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Kendisine ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av Mustafa Özkan da Başkanımız Niyazi Göger ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Birlik Başkanımız Niyazi Göger başkanlığındaki heyette; Birlik Başkanvekilimiz Ünsal Perçin, Denetim Kurulu Başkanımız Sinan Turan, Ayakkabıcılar Odası Başkanımız Ali Süme, Mahrukatçılar Odası Başkanımız Cengiz Kozacıoğlu, Genel Sekreterimiz Hatice Yıldız, Özel Kalem Müdürümüz Arzu Ataman hazır bulundu.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020