MENÜMENÜ
 
 
Anne ailenin temelidir
Anne ailenin temelidir

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, hayatlarını ailelerine, çocuklarının yetişmesine vakfeden, ailenin temeli annelerin her zaman hürmetlerin en büyüğünü hak ettiklerini söyledi.

Anneler günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayan Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, annelerin sabır, müsamaha ve sevgi dolu yürekleriyle aileyi bir arada tutan en önemli değer ve güç olduğuna dikkati çekerek, "Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin, Anneler Günü´nü kutluyorum" dedi.

Annelerin dünyaya ilk gözlerimizi açtığımız andan son nefesimizi verdiğimiz zamana kadar güvenli bir liman, huzurlu ev ve şefkatli yuva olduğunun altını çizen Başkan Niyazi Göger, "Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, anneleri baş tacı kabul eden, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en kutsal mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz.

Evlatlarının mutluluğu, geleceği için kendilerini feda eden, yemeyip yediren, gezmeyip gezdiren annelerimizin üzerimizdeki haklarını asla ödeyemeyiz. İlk adımı atarken de iş hayatına atılırken de arkamızda, bizi cesaretlendiren, hayata hazırlayan, iyiye yönlendirip kötülükten, kötülerden uzak tutmaya çalışan annemizi buluruz.Annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir. Annelerimiz, bizim istikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin en önemli mimarlarıdır. Bu vesile ile başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere, ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerin, Anneler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020