MENÜMENÜ
 
 
Birlik Başkanımız Göger’den  Vali Yardımcısı Öz’e ziyaret
Birlik Başkanımız Göger’den  Vali Yardımcısı Öz’e ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Vali Yardımcımız Zafer Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Denetim Kurulu üyemiz ve aynı zamanda Ceyhan Kebapçılar ve Lokantacılar Esnaf Başkanımız Fikret Yılmaz, Disiplin Kurulu üyemiz ve aynı zamanda Ceyhan Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Züccaciyeciler Esnaf Odası Başkanvekilimiz Tuncer Karabey’in de hazır bulunduğu ziyarette, esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu, esnaflarımızın talepleri ve beklentileri ile Ceyhan özelinde esnaf ve sanatkarlarımız hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.
Birlik Başkanımız Niyazi Göger, Ceyhan’ın kentimizin güzide ilçelerinden birisi olduğuna, ilçenin en önemli ekonomik kaynaklarından birisini esnaf ve sanatkarlarımızın oluşturduğuna dikkati çekerek, “Ceyhan’daki esnaf ve sanatkarımızın kalkınması, ilçenin kalkınması anlamını taşıyor. Bu nedenle Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak yakın gelecekte bölgenin yıldızı olmaya aday Ceyhan’da esnaf ve sanatkarlarımızın gelişmesine öncülük etmek, sorunlarını çözümü kavuşturmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile Ceyhan’da esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik önemli projeleri hayata geçireceğiz” dedi. 
Birlik Başkanımız Niyazi Göger ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yardımcımız Zafer Öz de Adana Valiliği olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını dile getirdi. Birlik Başkanımız Niyazi Göger’e çalışmalarında başarı dileyen Vali Yardımcımız Zafer Öz, esnaf ve sanatkarımızı kalkındırmaya yönelik her projeye destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020