MENÜMENÜ
 
 
Başkanımız Niyazi Göger Ceyhan'da Oda başkanlarımızla bir araya geldi
Başkanımız Niyazi Göger Ceyhan'da  Oda başkanlarımızla bir araya geldi

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Ceyhan'daki Esnaf Odalarımızın Başkanları ve genel sekreterleri ile bir araya geldi.

Başkanvekilimiz Ünsal Perçin, Genel Sekreterimiz Hatice Yıldız ve Sicil Müdürümüz Gonca Şeker'in de hazır bulunduğu ziyarette, pandemi döneminde Ceyhan'daki esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri, ile Ceyhandaki odalarımızın sorunları ele alındı.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, toplantıda yaptığı açıklamada, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçtiğine işaret ederek, "Küresel bir salgınla karşı karşıyayız ve maalesef bu salgından ekonomik olarak en fazla etkilenen kesimlerin başında esnaf ve sanatkarlarımız geliyor. Salgının başından itibaren gerekli tedbirleri ivedilikle alan Devletimizin, sağladığı ekonomik destekler, sürecin doğru yönetilmesi sayesinde geçilen kontrollü normalleşme döneminde piyasaların hareketlenmesi esnafımızı umutlandırmıştı. Ancak tedbirlere yeterince riayet edilmemesi virüsle mücadelenin sekteye uğrayarak vakaların artmasına ve yeni kısıtlamaların getirilmesine neden oldu" dedi.

Devletimizin pandemi döneminin başında devreye aldığı ekonomik desteklerin esnaf ve sanatkarlarımızın süreci en az kayıpla kapatması için önemli bir destek sağladığını hatırlatan  Başkanımız Niyazi Göger, "Yeni kısıtlamalarla karşı karşıya kaldığımız şu günlerde Devletimizden beklentimiz esnaf ve sanatkarımıza can suyu olacak yeni destekleri en kısa sürede devreye almasıdır. İnanıyorum ki, devletimiz pandemi başında olduğu gibi bu dönemde de esnafımıza destek olacak tedbirleri ve ekonomik destek paketlerini devreye alacaktır" ifadelerini kullandı.

Gelinen noktada, maske, mesafe ve hijyenin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını dile getiren Birlik Başkanımız Niyazi Göger, "Unutulmamalıdır ki salgın küresel, mücadele ulusaldır. İnanıyorum ki, özellikle maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere devletimizin aldığı tedbirlere uyar gerekli hassasiyeti ve özenin gösterirsek kısıtlama günlerini geride bırakır, normal yaşantımıza dönebiliriz. aksi halde daha büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalırız. Bu nedenledir ki esnaf ve sanatkarlarımızdan hasseten beklentim, tedbirlere uyma konusunda hassas davranmalarıdır" diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020