MENÜMENÜ
 
 
İl Müdürü Nevzat Özer'den Başkanımız Göger'e iade-i ziyaret
İl Müdürü Nevzat Özer'den  Başkanımız Göger'e iade-i ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdürü Nevzat Özer, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger'e iade-i ziyarette bulundu.

İl Müdür Yardımcısı Umut Zeybek'in de hazır bulunduğu ve samimi havada gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında Başkanımız Niyazi Göger'e bilgi aktaran İl Müdürü Nevzat Özer, "2020 yılında boşanma süreci danışmanlık hizmetleri için il müdürlüğümüze 41 vatandaşımız müracaatta bulunulmuş, yapılan görüşmeler neticesinde bunlardan 24'ü boşanmaktan vazgeçmiştir. 2015 yılından itibaren toplam 171 bin 431 vatandaşımıza toplam 76 milyon 072 bin 402 lira doğum yardımı yapılmıştır. Ekim ayı itibarı ile 187 aile, 254 çocuğumuza koruyucu ailelik yapmaktadır. 2020 yılı içerisinde kadın konuk evlerimizde 815 kadın ve beraberindeki 410 çocuğa hizmet verdik. Ayrıca 2020 yılı ekim ayında evde bakım hizmetinden faydalanan 17 bin 637 vatandaşımıza 235 milyon 951 bin 166 lira evde bakım ödemesi yapıldı.

Yine ilimizde Sosyal  Ekonomik Destek (SED) hizmetlerinden faydalanan toplam 4bin 205 kişiye  ekim ayı itibariyle 4 milyon 272 bin 482 lira SED ödemesi yapılmıştır" dedi.

Yürüttükleri çalışmalarda kentin dinamikleri ile işbirliği içerisinde olmayı önemsediklerini belirten İl Müdürü Nevzat Özer, "Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üye sayısı ve yapısı itibarı ile bölgemizin en önemli ve bir çok konuda işbirliği yapabileceğimiz meslek kuruluşlarından bir tanesi. Hem kentimize hem de vatandaşlarımıza fayda sunacak projeleri hayata geçirebiliriz. Bu bağlamda Niyazi Göger Bey'e gösterdiği yakınlık, misafirperverliği ve kıymetli fikirleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Niyazi Göger de, Adana'ya, Adanalılara, esnaf ve sanatkara katkı sunacak her çalışmaya destek vermekten mutluluk duyacaklarını kaydetti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün Devletimizin şefkat elini ihtiyaç sahiplerine uzatan önemli bir kurum olduğuna işarete eden Başkanımız Niyazi Göger, "Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdürü Nevzat Özer bey ve ekibini yaptıkları güzel işler hasebiyle yürekten kutluyorum. İnanıyorum ki Nevzat Özer bey bilgi birikimi, donanımı ve değerli ekibiyle çok daha güzel ve başarılı çalışmaların altına imza atacaktır. Bize de bir görev düşerse destek vermeye her zaman hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

İl Müdürü Nevzat Özer, ziyaretin anısına Başkanımız Niyazi Göger'e, Sevgi Evlerinde kalan çocuklar tarafından yapılan tablo hediye etti.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020