MENÜMENÜ
 
 
Yeniden Refah Partisi'nden Başkanımız Göger'e ziyaret
Yeniden Refah Partisi'nden  Başkanımız Göger'e ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB Başkanımız Niyazi Göger'i ziyaret eden Yeniden Refah Partisi il Başkanı Selahattin Baysal ve yönetimi hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette ekonomik piyasalar ile kent ve ülke gündemi üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Yeniden Refah Partisi'nin, parti programı, projeleri ve çalışmaları hakkında Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e bilgi veren İl Başkanı Selahattin Baysal, yürüttükleri çalışmalarda toplumun tüm dinamikleri ile işbirliği içerisinde olduklarını ifade etti.  

Birlik Başkanımız Niyazi Göger'de Selahattin Baysal ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmasında, büyük sanayi ve ticaretin çıkış noktasının esnaf ve sanatkar olduğunun altını çizen Başkanımız Niyazi Göger, güçlü bir ekonomiye sahip olmanın ilk ve temel kuralının esnaf ve sanatkar teşkilatının güçlendirilmesi olduğunu vurguladı.

Güçlü bir esnaf ve sanatkar teşkilatına sahip olunabilmesi için ise AVM ve zincir market sorununun kökten çözüme kavuşturulması gerektiğine dikkati çeken Birlik Başkanımız Niyazi Göger, "Tüm dünyada ekonomik tabloları olumsuz yönde değiştiren pandemi döneminde devletimizin süreci doğru yönetmesi, alınan etkili tedbirler ve verilen destekler sayesinde dünyayla kıyasladığımızda asgari düzeyde sıkıntılar karşı karşıya kaldık. Süreç sona erdiğinde bu sorunlarda büyük oranda çözüme kavuşacaktır. Ancak günlük kazanıp günlük harcayan esnaf ve sanatkarımızın en önemli sorunu kent içerisinde faaliyet gösteren AVM ve zincir market konusudur. Sayıları her geçen gün artan, sattıkları ürün açısında sınır tanımayan AVM ve zincir marketlerin neden olduğu haksız rekabet esnaf ve sanatkarlarımızı ciddi anlamda sıkıntıya düşürüyor. AVM ve zincir marketlerin kent içinde faaliyetlerine izin verilmemesi, mesai saatleri ve sattıkları ürün çeşitlerine sınırlama getirilmesi, haftada bir gün tatil edilmesi gibi konularda yapılacak yasal düzenlemeler inanıyorum ki bu sorunu köklü bir çözüme kavuşturacaktır" diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020