MENÜMENÜ
 
 
Başkanımız Göger'den Özdoğan'a iade-i ziyaret
Başkanımız Göger'den  Özdoğan'a iade-i ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan'a iade-i ziyarette bulundu.

Kurumlar arası işbirliği konularının ele alındığı ziyarette İl Müdürü Remzi Özdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün hizmet sundukları kesimler arasında esnaf ve sanatkarların önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren İl Müdürü Remzi Özdoğan, uygulamalar, yasa ve yönetmelik değişiklikleri başta olmak üzere  esnaf ve sanatkarlarımızı ilgilendiren her konuda ortak çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini dile getiren Özdoğan, "Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üye sayısı ve temsil ettiği kitle açısından bölgemizin en etkili ve aktif kurumlarından bir tanesi. Göreve geldiği günden bu yana gerçekten büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışan Başkan Niyazi Göger bey başarılı çalışmaların altına imza atıyor. Kendisini ve ekibini kutluyorum. Bize de bir görev düşmesi halinden birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum" dedi.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger de misafirperverliği ve nezaketi için teşekkür ettiği İl Müdürü Remzi Özdoğan'ın, Adana için, esnaf ve sanatkarlarımız için önemli bir değer olduğunu dile getirdi. İl Müdürü Özdoğan'ın esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik takdir edilecek hizmetleri ve desteği olduğunu dile getiren Başkanımız Niyazi Göger, "Esnaf ve sanatkarımız için kim taş üstüne taş koyarsa bizim için son derece kıymetlidir. Kentimizin değerli bürokratları arasında yer alan müdürümüz Remzi Özdoğan bey de esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik çalışmalarıyla bizlere güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e, Başkanvekilimiz Mehmed Güveloğlu, Yönetim Kurulu üyelerimiz Veysel Bulat ve İlhami Uygunsözlü eşlik etti.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020