MENÜMENÜ
 
 
Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e ASMMMO Başkanı Yılmaz'dan ziyaret
Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e  ASMMMO Başkanı Yılmaz'dan ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Mali Müşavir ve muhasabecilerin esnaf ve sanatkarın en yakın çalışma arkadaşı olduğunu söyledi.

Adana Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Güney Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette genel konular, vergi ve muhasebe uygulamaları hakkında istişarede bulunuldu. Ayrıca, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile ASMMMO arasında kayıtlı üyelerimizi ilgilendiren konularda yapılabilecek işbirliği hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Başkanımız Niyazi Göger, mali müşavir ve serbest muhasebecilerin, devlet ile mükellef arasında köprü vazifesi gördüğüne işaret ederek, esnaf ve sanatkarımızın vergi, muhasebe uygulamaları ve yasa değişiklikleri hakkında güncel bilgilere kolay ulaşmasını sağlamak adına her iki kurum arasında işbirliği yapılmasının büyük fayda sağlayacağına inandığını ifade etti.

Misafirperverliğinden ötürü Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e teşekkür eden ASMMMO Başkanı Güney Yılmaz ise, mali müşavir ve muhasebecilerin, esnafların en büyük paydaşları olduğunu dile getirdi.

ASMMMO Başkanı Yılmaz, esnaf ve sanatkarlarımızın güncel uygulamalar hakkında bilgilendirilmesine yönelik her çalışmada işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020