MENÜMENÜ
 
 
Başkanımız Göger'den çıraklık öğrencilerine hijyen kiti
Başkanımız Göger'den çıraklık öğrencilerine hijyen kiti

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Mesleki Eğitim Merkezlerinde Oto Kaporta ve Boya alanlarında eğitim gören çıraklara hijyen kiti hediye etti.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizce pandemi dönemi başından itibaren başlatılan hijyen seferberliği hız kesmeden devam ediyor.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK), UNICEF'le ortaklaşa hayata geçirdiği proje çerçevesinde hazırlanan hijyen kitlerinin, Mesleki Eğitim Merkezlerinde eğitim gören çıraklara dağıtımı yapıldı.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger tarafından ilk parti hijyen kitleri Oto Kaporta ve Boya alanlarında eğitim gören çıraklara teslim edildi.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, başkanlık makamında gerçekleştirilen ve Oto Kaporta ve Boyacılar Odası Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu organizasyonda geleceğin esnaf ve sanatkarlarına hijyen kitlerini hediye ederken, meslek yaşamlarında onlara yol gösterecek altın değerinde nasihatlerde bulundu. Esnaf ve Sanatkarlığın ülkemizin en önemli ticari oluşumlarından birisi olduğuna dikkati çeken Birlik Başkanımız Niyazi Göger, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu anlayış ve inançla kendinizi yetiştirmeli ve mesleğinizin en iyisi olmak için çaba sarf etmelisiniz" dedi.

Pandemi nedeniyle de uyarılarda bulunan Başkanımız Niyazi Göger, özellikle maske, mesafe ve temizlik konularında dikkatli davranmalarını, hem kendi sağlıklarını hem de müşterilerin sağlıklarını güvence altına almaları adına kurallara azami düzeyde uymalarını tavsiye etti.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020