MENÜMENÜ
 
 
Başkanımız Niyazi Göger'den Kızılay'a destek
Başkanımız Niyazi Göger'den Kızılay'a destek

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Kızılay'a kan bağışında bulundu. Başkanımız Niyazi Göger'i kan verme ünitesinde ziyaret eden Adana Valimiz Süleyman Elban Gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ederek, fidan hediye etti. Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da Kızılay'a verdiği destekler için Başkanımız Niyazi Göger'e plaket takdim etti.

Kızılay Adana şubesince, "Haydi Adana'm sana ihtiyacımız var" sloganıyla İstasyon Meydanında kan bağışı kampanyası programı gerçekleştirildi.

Adana Valimiz Süleyman Elban'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen programa katılan Birlik Başkanımız Niyazi Göger, kan bağışında bulunarak Kızılay'ın kampanyasına destek verdi.

Adana Valimiz Süleyman Elban, açılış konuşmalarının ardından kan verme ünitesinde ziyaret ettiği Başkanımız Niyazi Göger'e gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ederek, defne fidanı hediye etti.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, kan bağışında bulunan Birlik Başkanımız Niyazi Göger'e, Kızılay'a verdiği destek ve Kızılay afişlerinin toplu taşıma araçlarında asılarak kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşmasına sunduğu katkı nedeniyle teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, milletimizin yardımlaşma duygusunu bütün dünyayla paylaşan Kızılay'ın Türk milletinin merhamet elçisi olduğuna, bir yandan köşesinde ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sararken bir yandan da hastalara şifa dağıttığına dikkati çekerek, Başkan Ramazan Saygılı ve ekibi ile Kızılay gönüllülerini yaptıkları çalışmalardan ötürü kutladı.

Kızılay'a kan bağışında bulunmanın her şeyden önce vatandaşlık ve insanlık görevi olduğunu, kendisinin de sık sık kan bağışında bulunduğunu hatırlatan Başkanımız Niyazi Göger, "Pandemi döneminde gerek sosyal, gerekse ekonomik anlamda daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmalı, bir birimize destek vermeliyiz. Maalesef üzülerek duyuyoruz ki pandemi nedeniyle kan bağış oranlarında ciddi düşüş yaşanıyor. Hastanelerde şifa bekleyen hastalar kan bulmakta güçlük çekiyor. Kan bekleyen hasta, biz yada bir yakınımız da olabilirdi. Sorumlu vatandaşlar olarak empati kurmalı, her zamankinden daha fazla kan bağışında bulunarak hastaların şifa bulmasına vesile olmalıyız. Bu nedenle esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerimi Kızılay'a kan bağışında bulunmaya ve kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" dedi.

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020