MENÜMENÜ
 
 
Olgunlaşma Enstitüsü Adana'nın saygın bir kurumu
Olgunlaşma Enstitüsü Adana'nın saygın bir kurumu

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, Olgunlaşma Enstitüsü'nün eğitim kalitesiyle Adana'nın en seçkin eğitim kurumları arasında olduğunu söyledi.

Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nü  ziyaret eden Birlik Başkanımız Niyazi Göger, Okul Müdürü Seher Coşkun'dan yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı, öğrencilerin eserlerinin yer aldığı sergide incelemelerde bulundu.

Bir birinden muazzam sanatsal eserler karşısında hayranlık duyan Birlik Başkanımız Niyazi Göger, emeği geçen okul yönetimini ve öğrencileri tebrik etti.

Başkanımız Niyazi Göger, Olgunlaşma Enstitüsünün kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmanın altında imzası bulunduğuna işaret ederek, mesleki alanda eğitim vermesi hasebiyle de  kalifiye ara eleman yetişmesinde önemli bir rolü olduğuna dikkati çekti.

Üretim bandında hizmet veren esnaf ve sanatkarın kalifiye eleman bulma konusunda sıkıntılarının olduğuna işaret eden Başkanımız Niyazi Göger, bu anlamda Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Olgunlaşma Enstitüsü'nün işbirliği içerisinde proje geliştirebileceğini ifade etti.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Seher Coşkun da, okulun eğitimi ve yürüttükleri çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu..

Mesleki Eğitim veren kurumlar içerisindeki öncü ve model alınan bir kurum olmak hedefiyle çalıştıklarını belirten Coşkun, "Genç kız ve kadınlarımız öncelikli olmak üzere insan merkezli bir eğitim anlayışına sahibiz. Geleneksel giyim ve el sanatlarını araştırıp, özelliklerini bozmadan geliştirmek, arşiv hazırlamak, çağdaş yorum ve tasarımla üretim yaparak, ulusal, uluslararası boyutta tanıtımını sağlamak doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020