MENÜMENÜ
 
 
Ortak paydamız Adana
Ortak paydamız Adana

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger, iade-i ziyarette bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'yı, hafta sonu gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle kutlayarak, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Yönetim Kurulu üyelerimizin de hazır bulunduğu ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Adana gündemine ilişkin konular, ekonomik piyasalar, pandemi dönemi ile esnaf ve sanatkarların genel durumu hakkında karşılıklı istişare yapıldı.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, tüm dünyada ekonomik dengeleri bozan pandemi döneminde, ülkemizde olumsuz etkilenen sektörlerin başında esnaf ve sanatkarların geldiğinin altını çizen Başkanımız Niyazi Göger, "Bu dönem esnafımızın iş hacmi yüzde 50 oranında azaldı. İşlerdeki bu düşüş günlük kazanıp günlük harcayan esnafımızın zor günler yaşamasına neden oldu. Salgının önlenmesi amacıyla bugün hala açılmayan iş yerleri var. Bu zor dönemde her zaman olduğu gibi Devletimiz yaptığı desteklerle bir kez daha esnaf ve sanatkarımızın yanında olduğunu gösterdi. Millet olarak bu zor günleri atlattığımızda Devletimizin verdiği destekleri bir adım ileri taşıyacağına, esnaf ve sanatkarlarımıza can suyu olacak faizsiz ya da uzun vadeli kredileri devreye alacağına inanıyorum" dedi.

Adana özelinde de değerlendirmelerde bulunan Başkanımız Niyazi Göger, esnaf ve sanatkarın ülke ekonomisine olduğu kadar, kent ekonomisi ve şehirlerin gelişip kalkınmasında büyük pay sahibi olduğuna işaret etti.

Başkanımız Niyazi Göger, "Adana toplam ticaret hacmi, sanayisi, turizm ve tarımsal kaynaklarıyla ülkemizin zengin şehirlerinden bir tanesi aslında. Adana ortak paydasında  buluştuğumuzda, şehrimiz hem ülkemizin hem de bölgemizin parlayan yıldızı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı da Birlik Başkanımız Niyazi Göger ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Esnaf ve sanatkarın ekonomik anlamda olduğu kadar toplumsal yaşam için de hayati bir öneme sahip olduğunu belirten Bünyamin Avcı, "Esnaf ve sanatkarlarımız, vatana ve millete olan sevgileriyle her zaman devletinin yanında saf tutmuş ve bağlılıklarını kanıtlamışlardır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, nasıl ki bugüne kadar toplumumuzun omurgası olan esnaf ve sanatkara destek olduysak, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkarımıza fayda sağlayacak, Adana'nın gelişip, kalkınmasında pay sahibi olacak her çalışmaya ve projeye seve seve destek vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020