MENÜMENÜ
 
 
Seyhan Belediye Başkanı Akay'dan Başkanımız Niyazi Göger'e ziyaret
Seyhan Belediye Başkanı Akay'dan  Başkanımız Niyazi Göger'e ziyaret

 Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanımız Niyazi Göger'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Adana ve Seyhan özelinde esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu, pandemi sürecinin ekonomik ve sosyal yaşam üzerindeki etkileri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Birlik Başkanımız Niyazi Göger, açıklamasında kent kalkınmasında önemli bir rolü bulunan esnaf ve sanatkarların kayıt dışı işletmeler nedeniyle karşı karşıya kaldığı haksız rekabete dikkati çekerek, "Kayıt dışılık esnafımızın, kentimizin ve ülkemizin ekonomik anlamda kayıp yaşamasına neden oluyor. Pandemi dönemi sona erdiğinde, Birliğimiz, belediye, emniyet ve ilgili kurum personellerinin yer aldığı bir ekip oluşturularak, kayıt dışı işletmeleri kayıt altına almaya yönelik bir çalışma yapılmasının hem esnafımız, hem kentimiz, hem de ülke ekonomimiz için büyük fayda sağlayacağı kanaatindeyim" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ise, her esnafın mutlak suretle ilgili esnaf odasına kaydının bulunması gerektiğini belirterek, Seyhan Belediyesi olarak, kayıt dışı işletmelerin kayıt altına alınmasıyla ilgili Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile işbirliğine hazır olduklarını ve böyle bir çalışma yapılabileceğini dile getirdi.

Fotoğraf Galerisi

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020