MENUMENU
 
 
EMPOWERMENT OF UNITY AND TOGETHERNESS IN ADANA ESOB IFTAR
EMPOWERMENT OF UNITY AND TOGETHERNESS IN ADANA ESOB IFTAR

The traditional iftar program of our Adana Chambers of Craftsmen and Craftsmen was hosted by our Union President Niyazi Göger after a long break.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz Hizmet binası terasında düzenlenen iftar yemeğine merkez ve ilçe oda başkanlarımız ve yöneticilerimiz geniş katılım sağlandı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar davetinde konuşan Başkanımız Niyazi Göger, 2 yılda hayata geçirilen hizmetlerimizden bahsederek, önümüzdeki 4 yılda gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin, başkanlarıyla, yöneticileriyle, üyeleriyle büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkanımız Niyazi Göger, tesis edilen birlik ve beraberliğimizin önümüzdeki dönemde yapacağımız kalıcı hizmetlerin habercisi olduğuna işaret etti.

Başkanımız Niyazi Göger, iftar davetine icabet eden oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize katılımlarından ötürü teşekkür etti.

İftar davetine icabet eden oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz de yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projeler dolayısı ile Başkanımız Niyazi Göger'e teşekkür etti.

ADANAESOB | Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği | Copyright © 2020